علاج کار کشور عبارت است از بیداری مردم، حفظ انگیزه‌های ایمانی مردم، به‌کار گرفتن جوانان پُرانگیزه و مؤمن، و تقویت درونی کشور؛ این تنها راه است.بیانات امام خامنه ای (مد ظله العالی)در دیدار مردم آذربایجان شرقی‌
منو اصلی
ورود
نام کاربری :   
کلمه عبور :   
 
متن تصویر:
[عضویت]
[فراموشی رمز توسط ایمیل]
تقویم
اوقات شرعی
اخبار > "همیشه مسافر"


  چاپ        ارسال به دوست

"همیشه مسافر"

: فارسی

: 9786006033686

: 1752965

: حسین نصرالله‌زنجانی

: فاتحان

: جنگ ایران و عراق، 1359 - 1367 - شهیدان - داستان چمران، مصطفی، 1360 - 1311

: 32,000 ریال

: 1392

خلاصه کتاب: غاده جابر، همسر شهید چمران خاطره‌های جالبی را از روزهای آشنایی ازدواج‌اش با شهید برای دیگران روایت کرده که در کتاب “همیشه مسافر” منتشر شده است. متن زیر بخشی از این کتاب می باشد که آن را منتشر می کنیم.

روز عروسی‌مان، من توی خانه در بین میهمان‌ها نشسته بودم که یکی از اقوام با خوشحالی وارد سالن پذیرایی شد و با صدای بلند به همه خبر داد:

- دکتر مصطفی هدیه‌ای برای عروس فرستاده!

من که چند ساعتی می‌شد در انتظار رسیدن خبری از مصطفی نشسته بودم، بی‌درنگ برخاستم و دوان دوام خودم را به حیاط رساندم. در خانه را باز کردم و بسته‌ای را که برایم فرستاده بود، تحویل گرفتم. آن‌وقت با خوشحالی به اتاقم دویدم و بسته را باز کردم. دیدم شمع بسیار زیبایی است، چند لحظه‌ای همان جا نشستم و به فکر فرو رفتم. چه باید می‌کردم؟ می‌دانستم که همین حالا توی سالن پذیرایی، جمعی از میهمان‌ها منتظر نشسته‌اند تا ببینند دکتر مصطفی چه هدیه‌ای برای همسر آینده‌اش فرستاده است، اما این هدیه آن چیزی نبود که آنها انتظارش را می‌کشیدند. یقین داشتم که هیچ‌یک از آنها قادر نیستند فلسفه فرستادن چنین هدیه‌ای را از سوی او درک کنند.



٠٩:٣٣ - 1393/07/08    /    شماره : ٦٧٤٠    /    تعداد نمایش : ٦٦٥


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




 

كليه حقوق اطلاعات و مطالب اين سايت محفوظ و متعلق به بسیج شركت ملي صنایع پتروشیمی می باشد